Gstudio

O namaEnterijer magazin

ENTERIJER magazin je specijalizovana publikacija, tematski posvećen arhitekturi, sa posebnim apostrofiranjem enterijera. Na tržištu postoji od 2001 godine i predstavlja najluksuznije izdanje štampanih publikacija sa ovom tematikom.

Pokrenut paralelno sa početkom tranzicije i aktuelnih političkih promena u našoj zemlji Enterijer magazin je postao svojevrstan svedok savremenih tendencija, kako na arhitektonskoj sceni, tako i u opremanju javnih i stambenih prostora. Najznačajnija ostvarenja srpskih arhitekata, koja su izmenila vizuelnu svakodnevicu Beograda i Srbije, prikazana su na stranicama “Enterijera”. Istovremeno smo upoznavali čitaoce sa najnovijim tehnološkim pomacima, kako u oblasti ponude materijala tako i sa brojnim dizajnerskim trendovima u opremanju enterijera. 2010 godine pokrenuli smo ONLINE izdanje www.enterijermagazin.com

Želeći da doprinese kulturološkom nivou beogradskog Sajma nameštaja, jedne od najznačajnijih manifestacija iz oblasti opremanja enterijera, časopis Enterijer je 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 i 2014 godine organizovao manifestaciju „Dani Enterijera“ sa akcentom na projektu IDEALNA KUĆA.

2012 i 2013 godine u Galeriji PROGRES u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu organizovali smo izložbu ENTERIJER EXPO, na kojoj je predstavljeno 60 najuglednijih firmi koje se bave prodajom nameštaja i opreme za enterijer. 2015 godine organizovali smo manifestaciju DANI ARHITEKTURE, na Beogradskom Sajmu Gradjevine SEEBBE 2015.

ENTERIJER magazin se distribuira u maloprodaji preko Global Pressa, Future i Štampa Sistema, kao i liste pretplatnika. Gratis se dostavlja arhitektama, stranim predtavništvima i ambasadama.


S poštovanjem
Ljiljana Djurović
Urednik i direktor marketinga časopisa Enterijer

Top