Mega

Written by Ljiljana Djurovic on . Posted in AKTUELNI BROJ, BELGRADE TOP PLACES, BEOGRAD TOP MESTA, BGD ENTERIJERI, Featured Magazine Issue, Najbolje turističke destinacije, SPECIJAL BROJ 75, SPECIJALNA IZDANJA

mega cover

Mega

Ekskluzivni brendovi na domaćem tržištu

Kompanija MEGA je vodeći distributer najvećih svetskih brendova u segmentu opreme za dekoraciju hotela, stanova i svih drugih prostora. Od ove godine u Meginom portfoliju nalaze se u svetu veoma popularni brendovi PORSCHE DESIGN i VERSACE sa najnovijim kolekcijama tapeta i zidnih obloga. Poslednjih par godina su u svetu veoma tražene rolo zavese sa takozvanim „zebra“ sistemom, koji omogućava da se malim i jednostavnim pokretom bira između pune osvetljenosti prostorije ili zamračivanja.

Dom zdravlja Dr Ristić 2

Written by Ljiljana Djurovic on . Posted in AKTUELNI BROJ, BELGRADE TOP PLACES, BEOGRAD TOP MESTA, BGD ENTERIJERI, Special Issue, SPECIJAL BROJ 75, SPECIJALNA IZDANJA

Dom zdravlja

Dom zdravlja Dr Ristić 2

Savremeno oprremlljjen i funkcciionalla n prrostor – lekarski prreg ledi i laboratorriijjssk a diijagnostika za decu i odrasle. Modernly equipped and functional space – physical examinations and laboratory diagnostics for children and adults.

Dom zdravlja Dr Ristić svrstava se u red najvećih i najstarijih privatnih medicinskih ustanova u Srbiji i nudi širok spektar zdravstvenih usluga iz preko 20 različitih specijalnosti u oblasti primarne zdravstvene zaštite. Posle 19 godina rada u ul. Narodnih heroja 38 na Opštini Novi Beograd, Dom zdravlja Dr Ristić je 22. maja 2013. otvorio još jednu zdravstvenu ustanovu – ovoga puta na Opštini Čukarica. U funkcionalnom savremeno opremljenom prostoru, na preko 300m², svakoga dana (osim nedelje) od 08 do 20h radi: laboratorija, ginekologija, pedijatrija, služba opšte i interne medicine, kao i ultrazvučna dijagnostika. U Domu zdravlja Dr Ristić 2 mogu se obaviti pregledi i laboratorijska dijagnostika dece i odraslih, a za korisnike usluga obezbeđen je i parking prostor.

MORITZ EIS

Written by Ljiljana Djurovic on . Posted in AKTUELNI BROJ, BGD ENTERIJERI, BROJ 74, news

MORITZ EIS autor: Dorde Gec dia & Fluid: Architecture

MORITZ EIS autor: Dorde Gec d.i.a.
& Fluid: Architecture

S idejom da Beogradu predstavi poslasticu u kojoj svi uživaju, i sa puno mašte u odabiru sastojaka, austrijsko-srpski mladi tim predstavio je dobro osmišljen koncept i originalnan pristup u prostoru koji to adekvatno prenosi. Neobičan sladoled posle novobeogradske lokacije proširuje se i na centar grada, u ulici Vuka Karadžića. Enterijer je osmislio tim arhitekte Đorđa Geca – Fluid: Architecture.

COMUNALE

Written by Ljiljana Djurovic on . Posted in AKTUELNI BROJ, BGD ENTERIJERI, BROJ 74, news

 Comunale autor: Aleksandar Rodic

COMUNALE autor: Aleksandar Rodić d.i.a.

Na lokaciji koja postaje jedna od top pet u gradu i obavezna je za posetiti svakom ko drži do dobre gastonomske ponude, lanac atraktivnih mesta upotpu- nio je Comunale – Caffé e cucina, mesto okupljanja ljubitelja italijanske kuhinje i noćnog provoda, ali i odgovorni reprezent beogradskog dobrog dizajna. Beton hala, u kojoj je smešten restoran Comunale, industrijski je objekat izgrađen davne 1937. godine. U neposrednoj blizini begradskog pristaništa jedini je očuvani primerak industrijske arhitekture između dva rata.

Radionica

Written by Ljiljana Djurovic on . Posted in AKTUELNI BROJ, BGD ENTERIJERI, BROJ 74, news

Radionica Beograd

Radionica Beograd

Radionica bar najmlađi je u nizu mesta za uživanje na adresi Dobračina 59. Industrijska zona Donjeg Dorćola naziva se još i beogradskim Berlinom. Nadimak je nastao usled kvalitetne i sve raznovrsnije ponude, gde se uživa u ukusima i dobrom provodu, ušuškanim iza industrijskih fasada čije su objekte nasledili. Na adresi Dobračina 59 nalazi se Pržionica, mesto dobre kafe za još bolji početak dana, restoran Holesterol koji snabdeva svom potrebnom energijom, i u sredini bar Radionica sa širokom ponudom koktela i muzičkog programa za sjajan kraj dana.