Gstudio

ENTERIJER MAGAZIN broj 88GREEN HEART

GREEN HEART

Green Heart, projekat specifičnog i potpuno jedinstvenog arhitektonskog rešenja, ima nameru da prirodu vrati ljudima i poslovni prostor učini humanijim i prijatnijim za boravak. Zeleno okruženje i osećaj da ste u parku bar na 30 minuta tokom pauze za ručak, učiniće da svaki radni dan prođe sa manje stresa, više osmeha i sa odličnim rezultatima. Green Heart će biti izgrađen u Bulevaru Milutina Milankovića u Beogradu, gde se danas nalazi zgrada GTC SQUARE. Rekonstrukcijom postojećeg objekta i izgradnjom tri nova stvoriće se zelena oaza u kojoj će poslovni prostor imati terase na svakom spratu, sa pogledom na park unutar kompleksa. Kompleks će imati ukupno 46.000 m2 poslovnog prostora za izdavanje raspoređenih u 5 objekata. Kada je reč o tehničkom delu, biće primenjeni najviši standardi opremanja poslovnog prostora A klase, koji do sada nisu primenjeni u Srbiji, a u skladu sa trendom zelene gradnje. Za novo inspirativno i kreativno okruženje – GREEN HEART.
 
 
Projektanti su Atelier Thomas Pucher iz Austrije http://www.thomaspucher.com 
 
Sto se reportaze tice, molim vas izmenite lokaciju (stoji ADA Ciganlija, a treba Bulevar Milutina Milankovića),  i u tekstu o GTC podatak o kvadraturi, odnonso umesto 593.000 m2 stavite 600.000 m2.
 
 
 
O KOMPANIJI GTC
 
GTC grupa je jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u Centralnoj, Istočnoj i Južnoj Evropi. Od 1994. godine fokusirana je na gradnju poslovnog i prodajnog prostora koji ispunjava visoke standarde u regionu Centralne i Istočne Evrope. Danas, GTC aktivno upravlja portfolijom koji obuhvata 36 projekata za komercijalne nekretnine i izdaje oko 593.000 kvadratnih metara poslovnog i prodajnog prostora u Poljskoj, Srbiji, Mađarskoj, Rumuniji, Hrvatskoj i Bugarskoj. Nalazi se na listi indeksa varšavske i johanezburške berze uključujući indeks WIG 30 . Akcije kompanije se takođe nalaze na listi međunarodnih indeksa Dow Jones STOXX Eastern Europe.
 
Kontakt:
Milutina Milankovića 9 ž
11070 Belgrade, Serbia
Telefon: (+381) 11 313 07 51
Fax: (+381) 11 313 07 52
E-mail: office gtcserbia.com
Vebsajt: http://www.gtcserbia.com/
 
 
 
 

Top