Gstudio

ENTERIJER MAGAZIN broj 88 STOP SHOP ritejl park u Lazarevcu

 STOP SHOP ritejl park u Lazarevcu

Austrijska kompanija IMMOFINANZ nastavlja širenje STOP SHOP brenda ritejl parkova u Srbiji otvaranjem tri nova objekta 2017 godine. Kako su najveće investicije u oblasti nekretnina trenutno na području glavnog grada, ne čudi da je jedan od novih projekata kompanije IMMOFINANZ upravo u beogradskoj opštini Lazarevac. 
 
Planirano je da STOP SHOP u Lazarevcu obuhvata 10.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje i 160 parking mesta, a otvaranje je zakazano za 14.  septembar 2017. Objekat je odlično pozicioniran, na zapadnom ulasku u grad i blizu raskrsnice koja ga povezuje sa Beogradom. 
 
Atraktivnosti lokacije STOP SHOP ritejl parka dodatno doprinosi činjenica da se nalazi na pešačkoj udaljenosti od centra grada, gradskog parka i železničke stanice. Gravitaciona zona obuhvata 86,000 stanovnika Lazarevca, Lajkovca i Ljiga.
 
Novi STOP SHOP ritejl park će građanima Lazarevca i okoline ponuditi širok asortiman proizvoda po povoljnim cenama. Zbog blizine saobraćajnica i velikog broja parking mesta, ovaj ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije na kojima mogu pronaći sve što im je potrebno. 
 
 
 IMMOFINANZ je grupacija izlistana na berzi koja se bavi komercijalnim nekretninama i čije su aktivnosti fokusirane prvenstveno na maloprodajne, kancelarijske segmente na sedam glavnih regionalnih tržišta u Evropi. Osnovna delatnost obuhvata upravljanje i razvoj nekretninama, na čelu sa brendovima STOP SHOP (ritejl), VIVO! (ritejl) i Myhive (kancelarijski prostor) koji potvrđuju kvalitet i dobru uslugu. Grupa poseduje portfolio nekretnina u vrednosti od  gotovo 4 milijarde evra, koji obuhvata više od 240 objekata. Više informacija na: http://www.immofinanz.com
 
 
 
 

Top