Gstudio

ENTERIJER MAGAZIN broj 88 STAMBENI OBJEKAT - VRAČAR

   STAMBENI OBJEKAT - VRAČAR

MVC INVEST je počeo sa izgradnjom novog stambenog objekta u   ulici Gajeva 2-4 spratnosti - Po+ Su-+ P+ Gal+ 5+ Ps, koji ce svakako privući veliku pažnju  svojim inovativnim i svežim arhitektkonskim konceptom i kvalitetnim materijalima ( Italijanska keramika I sanitarije, hrastov parket, aluminijumska stolarija, sobna vrata- puno drvo, ulazna vrata- italijanska sigurnosna vrata, ograde od kovanog gvožđa, lift- italijanska proizvodnja). U ponudi su  stanovi od 44m² do 150 m²  i  garažna mesta uz doplatu. 
Motivisan okruženjem i ambijentom,  ovaj investitor je na Vračaru u Kajmakčalanskoj i ulici Cara Nikolaja već sagradio  objekte koji svojom dinamičnom arhitektonskom formom i elegantnom materijalizacijom, upotpunjuju ambijentalne celine i u našu prestonicu donose vizuru i duh pariskih bulevara.    
Autentične ambijentalne celine ovog otmenog kvarta Beograda predstavljaju  najatraktivnije  lokacije starog dela grada sa reputacijom  modernog,  trendseterskog mesta za život gde se  tradicionalna beogradska arhitektura prepliće sa novim modernim objektima. Glavna smernica koja definiše arhitekturu objekta jeste elegancija i prefinjenost,  koja akcenitima u materijalizaciji objekta  dobija smisao otmenog stila žovljenja.  Fasade  u   tonu bele boje oživljene su zaobljenim formama i terasama sa ogradom od kovanog gvoždja. Ulaz u objekat karakteriše  toplina boja i materijala čime se formira  potpuno novi luksuzan ambijent. Mermerni pod u kombinaciji sjajne i mat obade predstavlja savršenu podlogu za igru boja, svetla i senki. Ograda stepeništa postaje vertikalno platno sa grafičkim motivom koji se provlaci kroz čitav objekat i tako ga povezuje u jedinstvenu arhitektonsku celinu. Glavna inspiracija za stvaranje ovog tipa objekta bila je vizija investitora o osećaju privatnosti i luksuza kroz originalna arhitektonska i dizajnerska rešenja objekta i svih dodatnih elemenata koje ambijent čine potpunim.     
 
 
 Investitor: MVC - MIRKOVIĆ IVEST D.O.O.
Spratnost: Po+ Su-+ P+ Gal+ 5+ Ps 
 
KOMPANIJA   ‘’ MVC MIRKOVIĆ INVEST ‘’
 
 
Široj javnosti “MVC Mirković Invest”je poznat kao investitorska kompanija koja se ističe potpuno drugačijim pristupom izgradnji višespratnih  stambenih objekata koji odišu intimnom atmosferom i toplinom porodične kuće. Njihovi objekti, izdvajaju se u moru  hladnih, unificiranih stambenih zgrada pre svega originalnim i kvalitetnim arhitektonskim rešenjima koja svojom jednostavnošću sa diskretnim akcentima u dizajnu materijalizacije privlače pogled. Kvalitet objekata u gradjevinskom smislu, upotreba savremenih tehnologija, korišćenje plementih materijala u obradi, kako fasade tako i enterijera objekata, i kvalitetne, funkcionalne stambene jedinice prilagodjene modernom stilu života na atraktivnim gradskim lokacijama, kompanija ‘  MVC Mirković Invest d.o.o.’’ plasira na tržište nekretinina po ekonomskoj ceni.  
Pored objekta u Kamakčalanskoj ulici br. 24-26., izdvaja se i stambeni objekat u ulici Cara Nikolaja II br. 19  koji upotpunjuje ambijentalnu čuburskog parka. Neoklasicistička arhitektura i  fasade u stilu prepoznatljivih pariskuh, uvode u toplu atmosferu modernog stanovanja kroz elegantan prostor ulaza i hodnika u luksuznoj materijalizaciji detalja.
 
 
 
 

Top