Gstudio

ENTERIJER MAGAZIN broj 87 NEKRETNINE POEZIJA VRAČARA

 NEKRETNINE  POEZIJA VRAČARA

Investitor: MVC - MIRKOVIĆ IVEST D.O.O.
 
Motivisan okruženjem i ambijentom, investitor MVC - MIRKOVIĆ IVEST se odlučio da na Vračaru napravi objekte koji će svojom dinamičnom arhitektonskom formom i elegantnom materijalizacijom, upotpuniti ambijentalne celine Kajmakčalanske i ulice Cara Nikolaja i u našu prestonicu doneti vizuru i duh pariskih bulevara.    
Vračar se pominje još u 15. veku u Turskom planu za osvajanje Beograda kao hrišćanska mahala u okviru beogradske varoši  sa ukupno 17 kuća... Vračar  je kako kaže legenda, kasnije dobio ime po vračarama koje su se okupljale oko rampe na ulazu u varoš tako da su se svi putnici namernici na ovom mestu gde je počinjao i prestajao Beograd prvo susretali sa mirnim i tihim vračarskim ulicama... Autentične ambijentalne celine ovog otmenog kvarta Beograda predstavljaju  najatraktivnije  lokacije starog dela grada sa reputacijom  modernog,  trendseterskog mesta za život gde se  tradicionalna beogradska arhitektura prepliće sa novim modernim objektima. Ambiciozan projekat i visoki zahtevi investitora podrazumevali su pored arhitektonsko-gradjevinskog projekta i zaseban projekat  dizajna. Projekat dizajna stambeno-poslovnog objekta u Kajmakčalanskoj br 24 – 26  i Cara Nikolaja II br 16, podrazumevao je arhitektonsko rešenje fasade, projekat osvetljenja, projekat  ulazne zone i enterijera objekta sa stepeništem, kao i rešenja detalja mobilijara i svih ostalih elemenata enterijera i eksterijera.  Glavna smernica koja definiše arhitekturu objekta jeste elegancija i prefinjenost,  koja akcenitima u materijalizaciji objekta  dobija smisao otmenog stila žovljenja.  Fasade  u   tonu bele boje oživljene su zaobljenim formama i terasama sa ogradom od kovanog gvoždja. Ulaz u objekat karakteriše  toplina boja i materijala čime se formira  potpuno novi luksuzan ambijent. Mermerni pod u kombinaciji sjajne i mat obade predstavlja savršenu podlogu za igru boja, svetla i senki. Ograda stepeništa postaje vertikalno platno sa grafičkim motivom koji se provlaci kroz čitav objekat i tako ga povezuje u jedinstvenu arhitektonsku celinu. Glavna inspiracija za stvaranje ovog tipa objekta bila je vizija investitora o osećaju privatnosti i luksuza kroz originalna arhitektonska i dizajnerska rešenja objekta i svih dodatnih elemenata koje ambijent čine potpunim.   Objekat  se prostire na ----- m² i pored ---- luksuzno opremljenih stambenih jedinica poseduje  podzemnu garažu i poslovni prostor u prizemlju 
  
KOMPANIJA   ‘’ MVC MIRKOVIĆ INVEST ‘’
 
 
Široj javnosti “MVC Mirković Invest”je poznat kao investitorska kompanija koja se ističe potpuno drugačijim pristupom izgradnji višespratnih  stambenih objekata koji odišu intimnom atmosferom i toplinom porodične kuće. Njihovi objekti, izdvajaju se u moru  hladnih, unificiranih stambenih zgrada pre svega originalnim i kvalitetnim arhitektonskim rešenjima koja svojom jednostavnošću sa diskretnim akcentima u dizajnu materijalizacije privlače pogled. Kvalitet objekata u gradjevinskom smislu, upotreba savremenih tehnologija, korišćenje plementih materijala u obradi, kako fasade tako i enterijera objekata, i kvalitetne, funkcionalne stambene jedinice prilagodjene modernom stilu života na atraktivnim gradskim lokacijama, kompanija ‘  MVC Mirković Invest d.o.o.’’ plasira na tržište nekretinina po ekonomskoj ceni.  
Pored objekta u Kamakčalanskoj ulici br. 24-26., izdvaja se i stambeni objekat u ulici Cara Nikolaja II br. 19  koji upotpunjuje ambijentalnu čuburskog parka. Neoklasicistička arhitektura i  fasade u stilu prepoznatljivih pariskuh, uvode u toplu atmosferu modernog stanovanja kroz elegantan prostor ulaza i hodnika u luksuznoj materijalizaciji detalja.
 
 CRVENI KRST
 
Kajmakčalanska br. 24-26.
Godina izgradnje 2015/16.
Stanovi od 100 m² do 170 m².
Uz doplatu mogućnost kupovine garažnog mesta.
Stanovi odmah useljivi i uknjiženi.
Investitor- direktna prodaja.
Kontakt: 060/ 3 55555 2
 
 
 
 
VRAČAR- ČUBURSKI PARK
 
Cara Nikolaja ΙΙ br. 19
Godina izgradnje 2015/16
Stan sa pogledom na park, 92 m².
Odmah useljiv i uknjižen.
Investitor- direktna prodaja
Kontakt: 060/ 3 55555 2
 
 
 
 
 
  
 
  
 
 

Top