Gstudio

ENTERIJER MAGAZIN broj 87 ROVEX – NORVEŠKI RADIJATORI

 ROVEX – NORVEŠKI RADIJATORI

JESEN JE PRAVO VREME  ZA ODABIR GREJANJA 
A NORVEŠKI RADIJATORI SU PRAVI IZBOR
Davno su ispevani stihovi „Dolazi zima duga i hladna, zatvori vrata, upali vatru ...“ koji svake godine u septembru ponovo postaju aktuelni. 
Promenjive vremeske prilike kojih smo ove godine bili svedoci upozoravaju nas da se za zimu treba na vreme pripremiti. I ne samo na zimu već i na prevrtljivu jesen gde oscilacije temperature mogu biti biti od  0oC  do 25oC. Rovex Inženjering je i za predstojeće hladne dane pripremio široku gamu Norveških radijatora za svaki stan, kuću ili poslovni prostor. Već  17 sezona Norveški radijatori greju veliki broj naših domaćinstava. Dokazana ekonomičnost, izuzetan dizajn i kvalitet proizvoda najbolja su preporuka da naredne hladne dane dočekate spremni uz Norveške radijatore ROVEX.   
KVALITET I DUGOTRAJNOST – GLAMOX 3001 
 
GLAMOX 3001 nastao je kao plod dugogodišnjeg razvoja sistema električnog grejanja firme ADAX i ovo je peta genaracija radijatora koji makismalno koristi zakone termodinamike i najnovija dostignuća elektronike.
 
Radi na principu konvekcije – grejač zagrevan električnom energijom, velike aktivne površine i provodnosti, greje prostor prirodnom cirkulacijom vazduha. 
 
Prednost ovog principa rada je što se grejanje odvija na niskim temperaturama, pa je samim tim efikasnost grejanja veća i gubitak električne enegrije manji (iskorišćenost je približno ~98%). Ovakav princip rada obezbeđuje maksimalan komfor u grejanju jer ravnomerno raspoređuje temperaturu u prostoru.
Precizna regulacija temperature je važna za udobnost i prijatan vazduh u Vašoj sobi. Norveška firma i proizvođač ADAX već više od 25 godina primenjuje osetljive elektronske termostate. Elektronski termostati osiguravaju visoku udobnost, prijatan vazduh u Vašoj prostoriji i ekonomično grejanje.
KLASIČAN DIZAJN, NIŽA CENA – ADAX VP11 ECONOMIC 
ADAX VP11 Economic  je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. VP11 Economic nastao je kao plod nastojanja norveške firme ADAX, da udovolji zahtevima velikog broja kupaca, koji imaju male stambene prostore  koje žele efikasno grejati. VP11 Economic namenjen je kućama i poslovnim prostorima u kojima se ciklusi grejanja ne ponavljaju već korisnik po svojoj želji podešava temperaturu u skladu sa svojim potrebama.
Klasičan dizajn, jednostavnih linija, precizan elektronski termostat i montaža na zid sa nosačima koji se isporučuju uz radijator. Princip rada norveškog radijatora VP11 je prirodna cirkulacija preko posebno konstruisanog grejača. VP11 konstruisan je u skladu sa zahtevima za svim bezbedonosnim stanadardima za ovu vrstu proizvoda.
ELEGANCIJA GREJANJA – ADAX NEO  
 
Najnovija generacija ADAX NEO radijatora objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Radijatori  se uklapaju u različite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije po kojoj su Norveški radijatori odavno čuveni. Nežna roze i nebo plava su dve nove boje u paleti ADAX NEO radijatora namenjene za dečije prostore, pored standardnih  sive, crne, bele i crvene. 
Upravljanje na daljinu smo gledali u filmovi pre 20 godina i samo bogati su mogli sebi to priuštiti, međutim danas je to realnost koja je dostuna svima.
Jedinim pozivom uključite grejanje, jednom porukom podesite temperaturu ili jednostavno putem aplikacije podešavajte sve što želite. 
Potrebno je samo da priključite ADAX SET u utičnicu, priključite norveški radijator i sa bilo kog mesta u svetu uključite vaš sistem grejanja. 
Ono što je najvažnije ADAX SET mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati bilo šta (plug & play).
U ponudi imamo ADAX SET – SIMPAL Master i Slave koji se koriste za upravljanje kompletnog sistema grajanja pa čak i cele zgrade.
Sa novim modelima ADAX SET – SIMPAL vi možete upravljati grejanjem na daljinu, putem poziva, sms i besplatne Android i iPhone aplikacije, proveravati trenutnu temperaturu, podešavati temperaturu, podesiti zaštitu od smrzavanja, programirati grejanje, i dobijati status sistema u slučaju nestanka struje, povećanja temperature i slično.  
Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor omogućavaju
opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.
 
Ekonomija, ekologija i estetika su tri osnovne prednosti  koje Vam pružaju Norveški radijatori GLAMOX 3001, ADAX NEO i VP11 ECONOMIC.
 
 

Top