Gstudio

BELVILLEBelville

Belville

MODERAN NAČIN ŽIVOTA U SRCU NOVOG BEOGRADA
 
 
Prvo konceptualno naselje u Srbiji, naselje Belville, smešteno je u samom centru Novog Beograda. Belville u svom sastavu ima 14 zgrada, 333 lokala, dva poslovna prostora, i ukupno 1.858 stambenih jedinica izgrađenih od najkvalitetnijih materijala. 
Savremena i moderna gradnja podrazumeva i savremenu izolaciju pa zidovi od Ytonga koji je trajan, čvrst, nesagoriv, otporan na zemljotres i ekološki neškodljiv, doprinose da stanovi leti budu hladni, a zimi topli. Pored kvaliteta i komfora, stanove najrazličitijih veličina – od 40m² do 121m², karakteriše i funkcionalan raspored prostorija koji pruža maksimalnu udobnost. 
Zelene površine prostiru se kroz celo naselje na 20.000m² i čine Belville jednim od najlepših kutaka za stanovanje. Igrališta za decu, parkovi, trim staza, šoping-mol, kafići i restorani, dom zdravlja, vrtići, blizina škola kao i prilagođenost naselja osobama sa otežanim kretanjem samo su neke od brojnih prednosti ovog naselja. 
 
Svedene forme, čisti oblici i svetle boje koje dominiraju eksterijerom čitavog naselja ulepšavaju i oživljavaju sumorne jesenje dane. 
Da je Belville izgrađen po meri stanara govori i činjenica da ukupan broj otvorenih i zatvorenih parking mesta od preko 2.300, prevazilazi broj stanova. Parking mestu se može pristupiti isključivo uz pomoć identifikacionih kartica što omogućava veću bezbednost vozila. Između svakog objekta nalaze se zelene oaze sa igralištima za decu i park, oko kojeg se nalazi tartan staza koja stanovnicima služi kao trim staza za rekreaciju. 
Savremen koncept naselja i života u njemu podrazumeva uvek aktivan servis za održavanje. Menadžment naselja brine o izgledu Belville-a, održava sve zelene površine, a podrazumeva i tehničko održavanje, čišćenje i prateću administraciju.
 
 

Top