Gstudio

CROWNE PLAZACROWNE PLAZA BEOGRAD

CROWNE PLAZA BEOGRAD

Crowne Plaza Beograd, prvi je hotel ovog svetski poznatog brenda otvoren u Srbiji i regionu. Nastao je potpunim renoviranjem hotela Continental.

Delta Holding, koji od 2008. godine upravlja ovim hotelom, investirao je u obnovu 40 miliona evra, što je najveća investicija u Srbiji u 2013. godini.  Zahvaljujući toj investiciji, na poslovima rekonstrukcije  tokom celog procesa bilo je zaposleno više od 1.000 radnika na dnevnom nivou,  a otvaranjem hotela otvoreno je 250 novih radnih mesta.

Crowne Plaza je brend pod kojim radi 396 hotela u peko 60 zemalja sveta i namenjen je pre svega klijentima iz kongresnog turizma i putnicima iz sveta biznisa.

Brend Crowne Plaza deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu. IHG posluje kroz 4.600 hotela u oko 100 zemalja. Brendovi IHG su: InterContinental, Crowne Plaza, Hotel Indigo, Holiday Inn, Holidy Inn Express, Hualuxe, Staybridge, Even i Candlewood.
Poslovanje hotela Crowne Plaza Beograd utemeljeno je na  ugovoru o menadžmentu koji su sklopili kompanija Delta Holding I hotelska  korporacija IHG I  koji garantuje da će u Crowne Plaza Beograd biti u potpunosti primenjeni standardi ovog hotelskog lanca.

Hotel Crowne Plaza Beograd počeo je sa radom 31. decembra 2013. godine. Od tada se ispisuje njegova nova istorija. Mnogo je onih koji su svoj entuzijazam, ideje, znanje i marljivost utkali u  sjaj ovog hotela I ucinili ga monumentalnim i jedinstvenim kakav jeste.
Sada je ovaj hotelski dragulj  predat gostima, koji već uveliko borave u Crowne Plazi. Njima na usluzi je brizljivo izabran menadzerski tim i besprekorno uigrana ekipa zaposlenih.

Nadamo se da će ova monografija kroz prekrasne fotografije najbolje prikazati 33000 kvadratnih metara hotela Crowne Plaza Beograd. To će biti najbolji način da svi vide lepotu i funkcionalnost  416 soba, 12 sala za sastanke (od kojij je jedna čuvena Balska dvorana od 800m2), dva restorana (The Dining Room i Prime), lobi barova (Novi Bar&Lounge),  poslastičarnice (The Living Room), prekrasnog Fitness i spa centra ( sa turskim i parnim kupatilom, saunama, sobama za masažu, pool barom i najvećim hotelskim bazenom u Srbiji.

Želja nam je da svi oni koji budu imali zadovoljstvo da pogledaju ovu monografiju, dođu i budu gosti u Crowne Plaza hotelu. Da osete gostoljubivost i srdačnost osoblja, luksuz i raznolikost  savrsene usluge i da uživaju u prekrasnim ukusima izvrsne hrane koja se sprema pod sloganom “Eat Serbian Well”.

Dobrodošlicu će im poželeti na srpskom, portugalskom, holandskom, italijanskom, mađarskom, hrvatskom, francuskkom, španskom, engleskom i nemačkom jeziku.
Sigurno neće ostati ravnodušni i ponovo ce se vratiti. Zato je ovaj hotel i građen i zato postoji. Zbog svojih gostiju.

Top