Gstudio

Hotel ZiraHotel Zira

Hotel Zira

U maju 2008. godine u srcu starog Beograda otvoren je hotel Zira. Nalazi se na raskrsnici dve značajne beogradske saobraćanice, Ruzveltove i Cvijićeve, i deo je Zira kompelksa. Lociran je u blizini univerzitetskog kvarta i parkova, odmah ispod Bulevara kralja Aleksandra, na samo petnaestak minuta hoda od Trga republike. Hotel Zira ima odličnu lokaciju i lak pristup, kako centru grada tako i ostalim delovima Beograda. U startu je imao obeležje biznis hotela, što je i ostao.

Sve je podređeno gostima, poslovnim ljudima, koji ovde pored 127 soba Superior i Deluxe vrhunskog kvaliteta i dizajna imaju i tri savremeno opremljene konferencijske sale, internacionalni restoran sa terasom, besplatno korišćenje potpuno opremljenog fitness centra i saune, besplatan pristup internet i besplatne međunarodne pozive, kao i obezbeđen parking u garaži. Prostor od oko 460 m2 konferencijskih sala može biti jedan veliki sa mogućnošću pregrađivanja na tri sale manjeg kapaciteta. Kod podele ovog prostora obezbeđena je zvučna izolacija, mogućnost različitih postavki u skladu sa zahtevima korisnika-klijenta, uz kompletnu tehničku podršku tima hotela Zira. Uz ponudu za korišćenje konferencijiskih sala postoje i prateće ugostiteljske usluge namenjene raznim tipovima okupljanja.
Osim što zadovoljava i najstrože kriterijume poslovnih ljudi hotel Zira je postao poznat i kao mesto koje mnogi biraju za najbitniji dan u životu. Čitav tim je zadužen za venčanja, kako bi sve bilo savršeno a svaki trenutak osmišljen - od izbora datuma, sastavljanja rasporeda, načina postavke stolova i dekoracije, izbora menija, posluženja svadbene torte pa do pozdravljanja gostiju. Na prvu godišnjicu braka Hotel Zira dočekuje sa radošću parove koji su se ovde venčali.

Iako postoji tek pet godina, hotel Zira je dobitnik vise prestižnih nagrada u oblasti hotelijerstva i usluge od kojih treba izdvojiti: \\\"Certifficate of Exellence\\\" koju dodeljuje Trip Advisor. Hotel Zira je dobio tri puta za redom od 2011. do 2013., što ga je automatski svrstalo u deset posto najuspešnijih biznisa na \\\"Trip Advisor world wide\\\". Na Sajmu turizma u Novom Sadu osvojili su prestižnu nagradu \\\"Expidia insiders Select 2012\\\".

Hotel Zira je nosilac i priznanja  HRS Quality Seal-a. Na Sajmu turizma u Novom Sadu 2010. godine ovaj hotel je dobio \\\"Medalju za kvalitet\\\". Dve godine kasnije, tačnije 2012 godine, opet na Sajmu turizma u Novom Sadu osvojili su \\\"Turističku prizmu\\\". Za najbolji turistički objekat u Srbiji 2012 godine , Turistička organizacija Srbije dodelila je hotelu Zira \\\"Turistički cvet\\\".

Top