Gstudio

NewsGrađevinska direkcija Srbije pouzdan partner

Građevinska direkcija Srbije pouzdan partner

Podstanarski život je vrlo nesiguran. Stanodavac može da Vas izbaci kad god to poželi. Zato veliki broj ljudi mašta o sopstvenom stanu. Duplo vlasništvo nad istim stanovima, nerazjašnjene ugovorne obaveze, neovlašćeno upadanje u posed i fizički nasrtaji, su situacije koje se događaju prilikom kupovine stanova. Zato se najveći broj građana odlučuje za kupovinu stana od pouzdanog partnera.
Građevinska direkcija Srbije realizovala je projekat izgradnje stambenog kompleksa „Dr Ivan Ribar“ na Novom Beogradu. Ovo mirno naselje idealno je za porodično stanovanje.
U centralnom delu naselja, između objekata, se nalaze tri unutrašnja dvorišta. Centralni atrijum je javnog karaktera i obezbeđuje saobraćajnu komunikaciju unutar kompleksa. Preostala dva unutrašnja dvorišta su rezidencijalnog karaktera i sadrže bašte pune zelenila sa klupama za sedenje i dečje igralište.
Kupcima prvog stana Direkcija odobrava beskamatne pozajmice do 9,1 odsto vrednosti stana. Kupac može da iskoristi pozajmicu za obezbeđivanje sredstava za učešće za stambeni kredit. Pozajmica se vraća nakon refundacije PDV-a.
Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011 3209 800, kao i na zvaničnom sajtu www.ivanribar.com   
 
 
 

Top