Gstudio

NewsNovi stanovi Građevinske direkcije Srbije

Novi stanovi Građevinske direkcije Srbije

Građevinska direkcija Srbije od svog osnivanja do danas realizovala je niz razvojnih, komercijalnih, građevinskih i investicionih projekata na čitavoj teritoriji Srbije. Svojim profesionalnim pristupom i kvalitetom uspela je da se nametne kao jedan od lidera na zahtevnom tržištu gradnje.
Višegodišnje iskustvo u izgradnji stambenih objekata u skladu sa najvišim standardima u arhitekturi i građevinarstvu rezultiralo je sa dva najveća projekta stanogradnje u poslednje tri decenije u Srbiji, naseljima Stepa Stepanović na Voždovcu i Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu. Za ovu godinu Građevinska direkcija Srbije ima u planu izgradnju naselja  Zemunske kapije površine 130 000 kvadratnih metara sa 1 700 stanova, kao i nastavak izgradnje na Sunčanoj strani u Novom Sadu.
Imajuću u vidu potrebe savremene porodice ali i opštu ekonomsku situaciju, Građevinska direkcija Srbije programom beskamatne pozajmice kupovine stanova stimuliše građane da reše svoje stambeno pitanje i daje šire pozitivne efekte na tržište nekretnina. 
Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011 3209 800, kao i na zvaničnom sajtu www.gds.rs. 
 

Top