Gstudio

News G/STUDIO - Eksplozija energije Balsan tepisona

  G/STUDIO - Eksplozija energije Balsan tepisona

 
Nakon dana provedenog van, ono što želimo jeste da naš dom bude sinonim za oazu. Da ulaskom u dom zaboravimo na sve što ima veze sa spoljašnjim svetom. Da se već pri prvim koracima po tepisonu ušuškamo ispod površine očekivanog. Da hodajući po njemu otkrivamo svoju nežnu stranu. Jer tepisoni svojom mekoćom i udobnošću na jedinstven način otključavaju vrata novog sveta, sveta emocija i uživanja.
 
Iz bogate ponude tepisona ovog puta Vam predstavljamo moderne i ekskluzivne francuske tepisone Balsan.
 
Balsan, vodeći francuski proizvođač, se vešto poigrava sa materijalima. Nasuprot industrijskom šarmu uvodi sirove elemente prirode. Mešavina patine čelika - hladnije u izgledu - i rustičnog drveta, odražava udobnost i toplinu poznatog. Njihov cilj je " mix and match " - priroda i urbanističko planiranje više se ne takmiče, već žive u harmoniji jedno pored drugog izvlačeći najbolje iz oba.
 
Balsan proširuje ponudu tekstilnih ploča uvođenjem nove kolekcije - INFINITE COLOURS, donoseći novu dimenziju boja u svet enterijera. Koristeći 100% Econil reciklirani poliamid, u ponudi je asortiman od 33 boje gde svaka nijansa može biti prilagođena potrebama enterijera što nam pruža beskrajno mogućnosti.
 
Baš kao vitaminski koktel, boje umiruju ali u isto vreme i daju energiju. Suptilni dodir je sve što je potrebno da ulepšamo pažljivo odabrane površine. 
 
Za više informacija o Balsan tepisonima posetite sajt: http://gstudio.rs/brendovi/balsan 
 
G/Studio je ekskluzivna ponuda podnih obloga za klijente koji žele nešto više. U pitanju je specifičan koncept razvijen od strane Galerije Podova za sve one koji žele da kroz podne obloge izraze svoj lični stil. Ono što G/Studio čini posebnim jeste što je na arhitektama da iznesu svoju zamisao, a tim profesionalaca iz redova Galerije Podova će se pobrinuti za sve ostalo.
 

Top