Gstudio

Enterijer magazin broj 85GRAND HOTEL - Prvi gosti u novom krilu

GRAND HOTEL - Prvi gosti u novom krilu

Novi blok hotela Grand na Kopaoniku otvorio je svoja vrata prvim gostima. Investicija vredna 5 miliona evra završena je u rekordno kratkom roku i prostire se na četiri i po hiljada kvadrata. Uz 70 novih luksuznih apartmana sa kojih se pruža najlepši pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen, taj šestospratni novootvoreni blok ima i kongresni centar u kome se posebno izdvaja kongresna sala kapaciteta i do 600 učesnika, dok će najveća multifunkcionalna sala u hotelu Grand moći da primi i do 1500 učesnika.

Novi deo hotela opremljen je po najvišim mogućim standardima i pružaće sav luksuz i udobnost hotela sa četiri zvezdice. Grand Hotel & Spa se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, nadomak ski staza i ski liftova, u prelepom okruženju Nacionalnog parka Kopaonik. Vrhunski komfor i udobnost u 222 sobe i apartmana, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine. Već  više od dve decenije, čuveni hotel Grand danas ne samo da donosi novi arhitektonski izgled i modernizovan turistički kompleks, već i svim svojim sadržajima predstavlja jedan savremeni ugostiteljski objekat koji je u skladu sa svetskim tehnološkim i dizajnerskim trendovima.

“Nova investicija, u koju je uloženo čak pet miliona evra, značajno je ojačala imidž i ponudu najposećenije planine u regionu, a od kada je hotelski kompleks u rukama MK Group, u modernizaciju objekata i usluga uloženo je više od 28 miliona evra, čime je zajedno za ulaganjima Skijališta Srbije kapitalno podignuta vrednost čitave destinacije i doprineto da Kopaonik stane rame uz rame sa najmodernim evropskim ski centrima”, istakao je na otvaranju Nikola Avram, generalni direktor MK Mountain Resorta.

Novo krilo zasniva se na osnovama modernog hotelijerstva, a kako je novo krilo smešteno na samoj ski stazi, biće privilegija za goste koji žele da uživaju u udobnosti i nezaboravnom pogledu. Sa druge strane, novi kongresni centar trenutno je jedan od najboljih i najmodernijih u Srbiji i kao takav dijametralno će promeniti poziciju Kopaonika kada se govori o kongresnom turizmu. Novootvoreni deo, kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše elegancijom i komforom i može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim hotelima. Hotel se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije, na 1770m nadmorske visine. Pozicioniran je na ekskluzivnoj lokaciji u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka, neposredno ispred Doline sportova, sa predivnim panoramskim pogledom na šumovite padine Kopaonika.

Grand Hotel & Spa**** raspolaže sa 170 soba i apartmana opremljenih po najsavremenijim standardima. Kompletan smeštajni kapacitet je potpuno redizajniran i prilagođen gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Već na samom ulasku u hotel gosti uočavaju savršen balans najnovijih dizajnerskih trendova i pojedinačnih umetničkih ostvarenja. Grand Hotel & Spa je tokom cele godine otvoren za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Objedinjuje u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor: Spa & Wellness, organizacija teambuildinga, različitih manifestacija... Drugim rečima, hotel je svojim sadržajima primamljiv kako za goste koji dolaze radi odmora tako i za poslovne ljude kojima na raspolaganju stoje savremeno opremljene konferencijske sale, ali i za sve ostale koji u okviru hotela mogu organizovati najrazličitije svečanosti i proslave.

Grand Oaza Spa & Wellness centar prostire se na 1800m² i predstavlja arhitektonsku poeziju za oči i oazu za dušu. Blagotvorni sadržaji Spa & Wellness centra prilagođeni su potrebama današnjeg vremena u cilju postizanja vitalnosti, lepote i harmonije. Gostima su na raspolaganju bazen i jacuzzi u prelepom prirodnom okruženju na otvorenom, koji je mnogima omiljena atrakcija kada borave na Kopaoniku. Spoljni bazen, u kojem temperatura ne pada ispod 29 stepeni, sa pogledom na ski staze oduzima dah. Zatvoreni bazen sa relax zonom i pogledom na šumovite predele Kopaonika upotpunjen je Sauna svetom sa sadržajima za savršenu relaksaciju: Bogata ponuda u nekoliko barova i a la carte restoranu Garden, kongresni centar sa najsavremenijom tehničkom opremom, vrhunska zabava u modernoj kuglani sa 8 traka, fitness centar, dečja igraonica, kao i multifunkcionalna sportska sala, samo su deo usluga koje Grand hotel pruža svojim gostima.

Hotel koji kombinuje modernost, udobnost, funkcionalnost i stil, svojim dizajnom predstavlja pravo osveženje na turističkoj ponudi naše zemlje i sa razlogom opravdava laskavu titulu „Šampion zimskog turizma“.

Top